Akukah yang bersalah?

View previous topic View next topic Go down

Akukah yang bersalah?

Post  cheryxtomato on Sat Apr 20, 2013 11:23 pm

Assalamualaikum
Saya sign up account kaunseling online ni utk mencari jalan penyelesaian kepada masalah saya dg ayah saya. Ceritanya bermula begini....

hari tuh saya tgh main galaxy note then ada org call, unknown name saya nak angkat lepastuh saya ada ternampak something yg tertulis like 'send a message' then saya tekan benda tuh. Lepas tu dia keluar mcm text message "I'm Busy and "I'm driving" something like that la. Lepastuh sy mcm "ohh, okayyy" emm then, sy nak tutup lah benda tuh and pick-up the phone but at the same time I just accidentally press that "I'm Busy" button guess what, terus menggelabah saya jadinya. then saya tulis message dkt unknown name yg call sy tuh tgh kenduri. Selang beberapa saat my father is calling me using bibik phone, ayah saya ckp dgn bibik yang dia nak cakap dgn saya, lepas tuh ayah saya cakap yg saya kurang ajar sbb tulis message "I'm Busy" padahal dia tak tau yg sy tak sengaja. Saya jadi takut sangat bila nak pandang muka dia. Waktu kitorang ada dkt Perak, waktu nak bertolak balik ke Seremban, ayah saya cakap b*** dkt saya. Saya mcm terkejut sangattt. Mak saya sampai bergaduh dgn ayah saya semata-mata nak membela saya. Dalam perjalanan dari Perak ke Seremban, bayanglah 5 jam duduk dalam kereta senyap + sunyi. masing-masing buat keje sendiri tiada lagi suasana riuh rendah dalam kereta sbb kitorg ni mmg family yg kalau dok dlm kereta mmg heboh masing-masing. Then, disebabkan perkara tuh, everything changes. Saya rasa tertekan sangat sebab semua nya salah saya. Apa yang boleh saya buat untuk menyedarkan ayah saya, yang bukan salah saya. HELP ME!

cheryxtomato

Posts : 1
Join date : 20/04/2013
Age : 19

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum