Terlalu memikirkan masalah

View previous topic View next topic Go down

Terlalu memikirkan masalah

Post  sweetchat on Thu Nov 08, 2012 8:48 pm

salam..sy student IPT.sy ada mslh..sy suka mmkirkan sesuatu pkara tu scara mndalam.shinggakn mngganggu thap fokus sy thdap kja.kdg2 shngga ke thp yg stress yg t'amat.sy student sains kesihatan.skrang sy tgh praktikal di sbuah hospital.stiap hri sy akn mnghadiri klinik.this week sy dpt supervisor yg sgt garang dan slalui buatkn student nangis.rmai snior n kwn2 sy yg dh kna dgn dia..n diorg slalu b'crita.tp..sy anggap bnda tu sbg stu pkara yg bsa n cba untuk bfkiran yg positif.smpai la ke hari ni. hri ni sy dgn spervisor tu..apabila tak ada patient,kmi akan ada dscussion.then, dia mnta sy buat demo kaunseling..dia observe sy..time tu sy tak boleh nk buat kaunsling tu.sy blank sgt.coz smlm sy tido lambat..siapkan assingment..then, i told her i cant do that.she asked me, why?sy pun cakap sy tak boleh fokus.why?she asked me again. n i told her i'm very sleepy..then, dia perli2..dia cakap ada nak kecil ke..awak ingat sy tido awal ke..bla..bla..then, dia suru sy keluar dari bilik n jangan masuk dah untuk discussion dia..i feel so sad.sy salah ke sy bgtahu pkara sbnar...??i keep asking myself..izit i'm very rude...??sy sntiasa hormat suma org yg ajar sy n org skliling sy.tp..apa yg sy dpt..mcm ni...prsoalannya, adakah tindakan sy tu kurang ajar or tak patut sy jwab mcm tu??apa yg spatutnya sy buat?TQ Crying or Very sad

sweetchat

Posts : 1
Join date : 08/11/2012

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum