aku ego dan parents aku pun ego

View previous topic View next topic Go down

aku ego dan parents aku pun ego

Post  popopipi on Sat Jul 21, 2012 6:54 pm

hi semua..

1st skali aku nk cita.. aku 3 adik beradik
semua pmpuan
akak2 aku semua da besar daaa..
28 dgn 25 .. jrak jauh gak ar aku bru 17.
akak2 aku jarang ada dkt rumah..
aku je dk tman mama dgn abah..
senang ckp aku ank manja laaa
aku nk msuk asrama dlu time form 1 pn mama tak bg
kesian gak.. akak2 smua da ddk jauh2
aku nk apa smua abah nnti bg..
tp kadang2 bla aku tak dpt je konfem nnti mogok!
aku twu arh prangai aku truk..
tp mcm na nk wt erk..
masalah aku sekarang..
aku ni jenis suka kumpul gadget tw..
apa2 yg baru aku suka beli
den.. bulan lepas bisnes fmily aku ada prob sikit..
den dlm bulan ni plak 2 keta abah kena renew roadtax
den nk raya plak..
aku minta nk bli 1 brang ni..
abah ckp tada duit
abah mcm tipuuuu je..
dia bg kt akak aku ada plak..
asal kt aku tak bole?
aku merajuk dgn mama da 4 hari daa..
abah kn jenis ego.. dia tkot nk pjuk aku..
hari2 dia hantar g skola. dia nnti ckp2 mcm2 aku diam je
mungkin dia agk terasa kot.. aku kn ank manja dia.. aku je yg layan dia. dia buat apa smua aku yg tlg.
tp skrang aku wt tak tau je kt dia..
kt rumah aku kurung dlm bilik je..
mlm 2 aku tgh sembang dgn mama.. abah tgk aku ada dkt dapur.. trus dia sibuk2 dtg buat2 nk sembang dgn mama..
dia dtg trus aku lari...
kesian gak ar. bersalah
then.. aku tgh mkn.. akak aku bg kertas iklan brg aku nk beli tu..
abah ckp abah tada duit.. so jgn minta2
aku trus tgl mknan aku tu . msuk bilik then nangis2.
jahat nya abah kata mcm tuuu.. Sad
abah ajk aku tgk movie dgn dia.. aku ckp aku dh tgk da cita tu..
abah ajk aku kua mkn. aku ckp aku nk tido..
then baru tadi mama aku pgl..
aku tanya napa.
mama nangis2 ckp kesian abah.. abah sunyi.
dia syg sgt2 dkt aku..
aku tahan je airmata aku..
aku keluar buat tatau..
egooo nya aku..
apa patut aku buat? Sad

popopipi

Posts : 1
Join date : 21/07/2012

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum