suami curang

View previous topic View next topic Go down

suami curang

Post  sayu on Wed Mar 30, 2011 10:00 am

saya dh brkhwin hmpir 15 thn. selama ini suami selalu brsikap brfoya-foya dgn prempuan lain.

sayu
Guest


Back to top Go down

suami curang

Post  sayu on Wed Mar 30, 2011 10:04 am

apa yg patut saya buat??

sayu
Guest


Back to top Go down

Re: suami curang

Post  shing jea on Wed Mar 30, 2011 1:56 pm

hai saya orang baru di sini. nampak macam forum ni tak berapa aktif je.. ramai yg mengalami masalah tapi takde sapa pun yg reply..

to sayu, banyak2 bersabar ye.. saya pun tak dapat imagine camana perasaan seorang isteri yg dicurangi suami.. mungkin sayu cuba makin dekatkan diri dgn tuhan dan minta petunjuk dariNya.. siapa yg tak sayangkan rumahtangga sendiri especially dah dibina selama 15 tahun.. tapi sikap suami sayu yg suka berfoya foya itu adalah tidak patut.

semoga sayu mendapat jalan yg terbaik utk sayu dan keluarga Smile


shing jea

Posts : 1
Join date : 30/03/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: suami curang

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum