cita-cita???

View previous topic View next topic Go down

cita-cita???

Post  budaksempoi on Thu Apr 02, 2015 9:51 am

aku umur 17 tahun skrng .walaupun skrng ni bulan april tapi aku dah pening kepala memikirkan cita2 aku Question dan aq sering dmarahi ayhku Evil or Very Mad sbb msih lg keliru dlm mmilih cita2.mmg msih awal untk mmkirkan smua ni tp at least aq kne lah ad target. aku ni aliran akuan tp aku brmnat sngt nk jd engineer.malangnya engineer prlu aliran sains tulen sbb kne ad fizik & kimia Sad Crying or Very sad .ermm macam ni lah dipndekkan cerita,aq ni xnak kerja dlm pjabat yg ade aircond bagai, kalau boleh aq nak kerja yg lebih trtumpu pda teknikal Very Happy . aq harap ad orng yg bg komen & cdangan yg brnas Smile Laughing ..trima ksih & assalamualaikum

budaksempoi

Posts : 1
Join date : 02/04/2015

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum