tertekan dengan mereka

View previous topic View next topic Go down

tertekan dengan mereka

Post  alone on Sun Dec 22, 2013 12:20 pm

hai,, saya harap somebody can help me.. okay ceritanya macam ni saya dengan bf saya ni sudah 2 tahun bercinta dan sudah merancang untuk berkahwin tetapi bf saya seorang penganggur, banyak kali saya menasihati nye untuk berkerja tetapi jawapanya is AWAK TAK PAHAM KEADAAN SAYA DAN JANGAN PUSH SAYA, SAYA TAHU DIRI SAYA.. lepas die berkata mcm ni saya terus sedih dan sudah tiada semangat lagi.. bila turn saya dapat gaji die mesti meminta duit dari saya dan act saya anak sulung dari keluarga saya..saya pun ada tanggungjawab atas family saya. bila duit dibahagikan kepada mereka apa yang saya tinggal adalah habuk sehinggakan pergi kerja tidak makan kerana ingin menjaga hati mereka.. bila saya ckp duit saya dah habis mule llah bf saya cakap saya kedekut and tidak sygkan die.. and my mom always ask where my your money n knapa tak simpan di bank? if i tell the truth sure dorg suruh saya tinggalkan bf saya.. saya dah tak tahan.. nak tinggal tapi syg and cinta Crying or Very sad

alone

Posts : 1
Join date : 22/12/2013

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum